anaby - Jag, barnen, djuren & fotografering.

Direktlänk till inlägg 29 december 2012

2 regntäcken med fast hals beställda:)

Av anaby - 29 december 2012 20:23

Japp!! Nu har jag gjort min beställning på 2 st regntäcken med fast hals från Nischhäst   De kostar endast 300 kr just nu!!! Dock har inte impregneringen tagit riktigt bra på alla täcken men det känns som en baggis för det priset man får dem för  Vissa täcken får man impregnera om varje gång man tvättar dem!!

Jag beställde i T:s "vanliga" täckesstorlek 165 cm. Skickade iväg ett mail till Nisch och förklarade att T var stor och grova och frågade HUR stort och vart täcket blev stort. Fick ett snabbt svar tillbaka att hon tyckte att jag skulle ta hans "vanliga" storlek. Om täcket var för stort kunde det bli lite långt men inte så mycket. Känns väldigt bra med dessa mindre och ganska nya företag!! DE ÄR HELT SUVERÄNA PÅ ATT SVARA PÅ MAIL VILKEN TID OCH DAG SOM HELST!!! OFTA FÅR MAN SVAR INOM 1 TIMME VARESE DET ÄR VARDAG ELLER HELG  FANTASTISKT BRA SERVICE  GILLAS SKARPT!!!

Så nu spelar det ingen roll för mig om Hööks INTE rear ut några regntäcken med fast hals  Hi hi!! Jag har redan köpt!!!!

Mvh anaby  


 
 
Ylva

Ylva

30 december 2012 10:48

Det var ett bra pris!!

Sv: Tack.. <3 Ja, det är jätte tråkigt.. :( Men jag tror och även veterinären att det är väldigt lindrigt. När hon kom ut var det knappt någon svullnad kvar och nu är det bara pyttelite på ett ställe. Så jag hoppas och tror att han nog kan vara igång om några månader igen. Förmodligen till våren.

http://www.ylvablom.se

anaby

30 december 2012 18:46

Superbra pris!! Jag är jättenöjd att jag hittade täckena. Sedan verkar de ha VÄLDIGT bra service!!! Fick ett mail idag att täckena ska skickas under helgen:D WOW!!!

Det låter jättebra i all bredrövelse att det bara var en liten svullnad. Skönt att Metacamen funkar:D Jag är övertygad om att han kommer att vara igång på några månader!!

Mvh Anna & Tabasco:)

 
marianne

marianne

30 december 2012 13:34

Så du hittade ett nytt förstag? Jag har inga täcken med hals till Ava, men funderar på ett i fleece, eftersom hon inte blev klippt blir hon lite svettig när vi tränar och om det är kallt när vi går hem kan det vara skönt att ha.

För övrigt har vi idag invigt det täcket jag köpte till henne förra hösten så du ser....här behövs inte köpas nå´t ;)

- 17.....det är kallt....här är det ca +4 och regndis idag :(

De där nyponskalen, hur äter du dom? Lägger du i blöt så dom blir mjuka eller kokar du the eller nåt av dom?

http://marresmams.blogg.se

anaby

30 december 2012 19:01

Jo, jag hittade ett nytt mindre företag som säljer täcken och annat. Jag har funderat länge på att köpa täcken där och nu när de reade ut dem kändes det som om det var läge att slå till och prova:D De har fleecetäcken både med och utan hals där också.

Fleecetäcken är suveränt bra när de är svettiga!! Jag är jättenöjd med den rosa "halsduken" jag gjorde till T. Funkar väldigt bra om man har ett fleecetäcke eller vanligt täcke.

Du verkar ha en hel del täcken redan;) Jag har ju tyvärr en täckesmarodör och måste ha täcken på lager till dess han har strimlat något täcke:S Köper mest på rea och då gör det inte så mycket när de går sönder heller;)

Här har vi kring +-0 grader...regn...tung snö och blåst...suck!! Hade hellre haft MER SNÖ!!

Jag har haft svårt att äta nyponskalen men ska beställa nyponpulver till mig själv när jag gör nästa beställning till T. Då kan man blanda i fil eller annan dryck och lättare få i sig det:D Tror att det blir jättebra!! Utvärdering kommer så fort jag har köpt och börjat använda:D

Mvh Anna & Tabasco:)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av anaby - 8 mars 2022 09:41

Halloojjjsan igen! Det känns skönt att vara frisk och komma igång i det vanliga gängorna igen. Har börjat rida igen och det känns otroligt bra          Har fått några nya hästmassagekunder under veckan. Det blir både spännande och intressant at...

Av anaby - 4 mars 2022 20:50

Halloojjsan allihopa! Både jag och min man har haft Covid i veckan. Vi har som tur var fått en lindrig varitant och vi är tacksamma att vi fick Covid nu istället för från början för 2 år sedan när många var allvarligt sjuka. Jag har inte fått åka...

Av anaby - 23 februari 2022 13:48


    Vi gifte oss 22/2 2022   Önskar alla en fortsatt fin dag och kram på er  Mvh Anna   ...

Av anaby - 15 februari 2022 00:40

Halloojsan igen!  Här är det ganska högt tempo   Jag håller på att komma igång med företaget. Bla så håller jag på att sy veteryggvärmare till häst, vetebettvärmare och veteryggvärmare för människor. Har kommit igång med veteryggvärmare till häst o...

Av anaby - 6 februari 2022 22:33

                  Hallojjjjsan allihopa! Hoppas att ni har haft en bra helg      Vi har haft stalljour i helgen. Det blir var 6e vecka och då har vi hand om stallet och 13 hästar lördagmorgon, lunch, kväll och söndag morgon. Söndag lunch och...

Presentation


Välkommen till mig! Jag bloggar bla om min satsning att tävla i hoppning upp till 130 cm efter 17 års frånvaro på tävlingsbanorna. Och en massa annat trevligt :)

Fråga mig

27 besvarade frågor

Omröstning

Hur gammal är du som tittar in på min blogg? ;)
 20 år
 25 år
 30 år
 35 år
 40 år
 45 år
 50 år
 55 år
 60 år + däröver

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< December 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Skapa flashcards