anaby - Jag, barnen, djuren & fotografering.

Direktlänk till inlägg 10 maj 2011

Sovit gott, betat gräs och "kolla masken":)

Av anaby - 10 maj 2011 12:02

Jag har inatt sovit över 10 timmar!! Väldigt välbehövligt kan jag säga.

Är grymt stel i hela kroppen idag Kan knappt gå i en trapp....  

Har pga min stelhet i musklerna idag beställt "rygg & nackmassage" och "helkroppsmassage" på Face under maj månad. De har sk. elevbehandlingar för nästan halva priset. Och eleverna är JÄTTEDUKTIGA Det här är min 4:e gång jag går på elevbehandling och de tidigare 3 har jag varit otroligt nöjd med. Jag brukar förska gå 1 gång på våren och 1 gång på hösten. Och tar alltid både rygg & nacke + helkropps massage...dock vid olika tillfällen.

Jag kan varmt rekomendera det för de som vill prova på lite massage  

Väntar även på att få besked om vilken tid EQ kommer till T tisdag 31/5 

Det känns bra att vi bägge 2 blir knådade och genomkollade framöver

T har fått beta lite gräs idag...det var väldigt populärt 

 

Fläcktyfusen börjar sakta men säkert på att försvinna från "Herr´n"  


     Sedan fick han gå in till stallet och få sin lunch i boxen. Jag hade tänkt skicka in  "kolla masken" i måndags men då blev det allt strul med lastningen och T sov inte hemma under söndagnatt. Så han får stå inne några timmar idag så att jag kan samla upp "bajset" och skicka in det idag istället. Då hinner jag både få svar och om det behövs ringa till vet. för att få recept innan veckan är slut. Hoppas dock att jag slipper avmaska.....men i så fall blir det avmaskning på söndag efter hoppträningen...vi får se hur det blir.

Dagen kommer att bli lugn för mig. Knoppen börjar bli iordning igen efter nattens sömn men kroppen är stelare än stelast och blå lite här och var. Kommer nog att bli bättre i slutet på veckan. Men som alltid vill man bli bättre NU PÅ EN GÅNG!!!!!

Ikväll blir det ev. att ta bort stubbar, ris och sly i T:s sommarhage. Och imorgon att kratta bort det sista halm & höbosset. Hoppas att jag orkar med det för det skulle vara så skönt att få bort allt under den här veckan Jag ska tillägga att jag kommer att få hjälp att både ta bort stubbar mm ikväll och att kratta imorgon. Så jag behöver INTE göra det själv som tur är!!!

Nej, gott folk nu ska jag lägga mig i soffan och se på TV tills det är dags att åka ner och ta hand om bajset till "Kolla masken" 

Ha de gott så länge!!!

Mvh anaby  

 
 
Kerstin

Kerstin

10 maj 2011 23:20

Ja det är underbart när pälsen är borta!

http://stallrosen.bloggplatsen.se

anaby

11 maj 2011 09:21

All päls är inte riktigt borta än...han har lite kvar på bakbenen och undersidan av magen;) men det är ju lite om man tänker på hur mycket det var för några veckor sedan:) Hi hi!!

Mvh Anna & Tabasco:)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av anaby - 8 mars 2022 09:41

Halloojjjsan igen! Det känns skönt att vara frisk och komma igång i det vanliga gängorna igen. Har börjat rida igen och det känns otroligt bra          Har fått några nya hästmassagekunder under veckan. Det blir både spännande och intressant at...

Av anaby - 4 mars 2022 20:50

Halloojjsan allihopa! Både jag och min man har haft Covid i veckan. Vi har som tur var fått en lindrig varitant och vi är tacksamma att vi fick Covid nu istället för från början för 2 år sedan när många var allvarligt sjuka. Jag har inte fått åka...

Av anaby - 23 februari 2022 13:48


    Vi gifte oss 22/2 2022   Önskar alla en fortsatt fin dag och kram på er  Mvh Anna   ...

Av anaby - 15 februari 2022 00:40

Halloojsan igen!  Här är det ganska högt tempo   Jag håller på att komma igång med företaget. Bla så håller jag på att sy veteryggvärmare till häst, vetebettvärmare och veteryggvärmare för människor. Har kommit igång med veteryggvärmare till häst o...

Av anaby - 6 februari 2022 22:33

                  Hallojjjjsan allihopa! Hoppas att ni har haft en bra helg      Vi har haft stalljour i helgen. Det blir var 6e vecka och då har vi hand om stallet och 13 hästar lördagmorgon, lunch, kväll och söndag morgon. Söndag lunch och...

Presentation


Välkommen till mig! Jag bloggar bla om min satsning att tävla i hoppning upp till 130 cm efter 17 års frånvaro på tävlingsbanorna. Och en massa annat trevligt :)

Fråga mig

27 besvarade frågor

Omröstning

Hur gammal är du som tittar in på min blogg? ;)
 20 år
 25 år
 30 år
 35 år
 40 år
 45 år
 50 år
 55 år
 60 år + däröver

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20
21
22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Maj 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards